Onze bierbrouwerij is bijzonder: het is een compacte installatie waar alleen de gisting van het bier plaatsvindt. Hierdoor is er geen geluids- of geurhinder, maar genieten wij wél van kakelvers bier en een indrukwekkende brouwinstallatie. De bierbrouwerij bevindt zich op de eerste verdieping en is direct te zien na binnenkomst bij de 100 jaar oude stoommachine. In het restaurant vind je naast een met zorg gekozen selectie vers gezette bieren ook heerlijke gerechten, perfect passend bij ons bier.

Brew Image

Het bier van de bierbrouwerij van Work in Brew is one of a kind! En ja, iedereen kan wel zeggen dat hun bier speciaal is, maar bij ons is dat écht zo! Ons bier wordt namelijk op een bijzondere manier gebrouwen, én direct vers uit de biertank getapt. Als je denkt aan een bierbrouwerij komen waarschijnlijk grote tanks, een hoop slangen en buizen, veel geluid en een sterk aanwezige biergeur bij je op. Bij Work in Brew is dat allemaal niet het geval!

Het kookproces van ons bier, wat veel geluid en geur produceert, wordt namelijk door specialisten elders verzorgt. Het bierconcentraat daarvan doen wij, hup, samen met gist & hop bij ons in de installatie en na twee weken tappen wij vers bier uit de tank. Zo kunnen wij ons eigen bier brouwen met unieke smaken én samen met jullie genieten van de indrukwekkende brouwinstallatie.

Kenmerken Work in Brew-bier
ENKEL NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN

GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

DIRECT VERS BIER TAPPEN UIT DE TANK

UNIEKE SMAKEN

NEDERLANDS VAKMANSCHAP

Brew Image
Brew Carousel Image Brew Carousel Image Brew Carousel Image
Plan a visit image

PLAN EEN BEZOEK

Plan a visit image

PLAN EEN BEZOEK